♥ ♥ Tabung Vacation ♥ ♥



Wednesday, November 04, 2015

hiii.. November, October .. Byee

Assalamualaikum, Hiiii ^_^

Hi November.. Please be good for me.. thanks October.. U’r nice month.. thanks for your great moment..  Lamanya tak bersiaran dalam ni.. huhu.. rindu sesangat dengan encik-encik “blog” Nadia ni..
Buka ketandusan idea.. tapi makan hati sangat nak berhupdate entry sekarang.. huhu.. “encik SP” Nadia tengah masuk wad.. So, banyak benda rasanya Nadia dah terskip.. nak bergambar pun payah.. tak sabar rasanya nak tunggu encik Sp Nadia discaj dari wad.

Sedih sesangat.. Nak meminang encik SP baru keadaan kewangan tak menjanjikan dapat bernikah terus.. huhu.. T_T
Macam mana ni..??? Nak tak nak tunggu encik SP Nadia discaj la jawabnya…

Banyak betul Nadia berkias.. hehehe.. sebenarnya Nadia punya smartphone rosak, taktau apa sakitnya. Nak on pun tak boleh.. gelap je pastu caj pun tak masuk. Nak cari yang lain, keadaan ekonomi oket Nadia tak mengizinkan. So, nak tunggu awal next year, insya-Allah.. stabil kot J Rezeki Allah, kita tak tau kan.. next week konon² nak try merisik,meminang smartphone tup-tup dapat terus bernikah dengan smartphone baru. Tu la dinamakan rezeki Allah..
November, please be good for me ^_^

Anyway, doakan yang terbaik untuk November dan terima kasih October sebab telah coretkan kenangan pahit manis dalam hidup Nadia. J Hari semalam KENANAGAN, hari ni adalah MASA DEPAN.. Jangan putus asa, smartphone rosak tak semestinya Nadia tak boleh teruskan kehidupan.. Pasti ada hikmah-Nya.. “Cik Jari” teruskan usaha untuk menaip©mencoret pahit manis lumrah kehidupan kat satu-satu blog peribadi kesayangan beta. J

Salam Sayang ©©©LovesomebodyHambaAllah
***********************************************
©©Nadia Reza©©

Post a Comment