♥ ♥ Tabung Vacation ♥ ♥



Saturday, April 30, 2016

Pencarian Pertama Kali Bloglist by DyaNadia Reza

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 
"Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang” 
 Assalamualaikum, Hiii.. ^_^

Tak pernah lagi Nadia gantikan belog list Nadia. So, buat kali pertamanya.. Nadia nak mencari blog untuk digantikan dalam bloglist Nadia supaya Nadia dan kita semua dapat mengenali dan menambah kengkawan dunia maya ni. In sha Allah boleh la kita kenal makin ramai blogger disamping kita bantu kengkawan blogger kita. Support each other.

Untung tau siapa yang dapat join kali pertama.. Sebab member bloglist ni akan jadi senarai bloglist selama sebulan setengah bermula 15-Mei-2016 hingga 30-Jun-2016.. Cepat-cepat join k.. So, Nadia taknak letak syarat berat-berat. Just simple. Jom.. kita tengok syarat kat bawah.

Pencarian Pertama Kali Bloglist by DyaNadia Reza

Syarat Penyertaan Pencarian Bloglist :
1. Follow blog Nadia 
2. Buat simple entry "Pencarian Pertama Kali Bloglist by DyaNadia Reza
3. Jemput kengkawan maya @ tagkan sekurang-kurangnya 2 blogger lain
4. Copy Banner dan linkkan kepada post ni.
5. Tinggalkan link entry kat ruangan comment di bawah.

Senang je kan syarat pencarian Nadia. In Sha Allah Nadia akan pilih 15 orang yang bertuah. Mana la tau kan rezeki kita.. Keputusan pencarian ni nanti Nadia akan mintak tolong pakwe angkat online (^_*) random.org yang pilihkan yea.


Terima kasih atas sokongan korang semua ^__^


Hanya Insan biasa yang Lemah..!! Love u olls.. (^_*)

**********************************************
LoveSomebodyHambaAllah 

©©DyaNadiaReza©©
Post a Comment