♥ ♥ Tabung Vacation ♥ ♥



Wednesday, February 17, 2016

Banyak Sungguh Ketinggalan...

Assalamualaikum, Hiii.. ^_^

Hehehehe.. February dah separuh pun.. hehehee.. mood nak berblogging tu ada.. cuma agak ketinggalan sebab masa terlalu mencemburui Nadia.. Hehehe.. nampak tak disitu betapa sibuknya saya..

Sebenarnya takde la sibuk mana, bila kat opis padat dengan keje, otak pun banyak berpikir, mata lesu tengok PC.. So, mood nak buka laptop untuk update blog pun kelaut..

Sunnguh Nadia rindu.. rindu nak masa lapang sesangat.. nak je update blog selalu macam orang lain.. Jeles aiii... member blogging selalu update story, kejar NuffNang.. tapi Nadia kejar nak berehat..

Kena workhard ni "bercinta" dengan blog semula.. kalau tak memang jauh ketinggalan laaa.. banyak story nak cerita cuma masa tu belum ada.. In Sha Allah, akan Nadia usahakan.. sebaik mungkin untuk dunia maya Nadia. dan sekarang ni Nadia tengah menikmati erti kesibukkan dunia opis Nadia.
Rindu (T_T) kengkawan blogger Nadia...


Hanya Insan biasa yang Lemah..!! Love u olls.. (^_*)

**********************************************
LoveSomebodyHambaAllah 
©©DyaNadiaReza©©
Post a Comment