♥ ♥ Tabung Vacation ♥ ♥

Saturday, August 15, 2015

Delicia Hazelnut Chocolate Spread Paling Ummmphhhh...!!

Assalamualaikum Reader..


Nadia peminat setia coklat.. kalau dapat coklat yang ada hazelnut.. memang ohsemmmm...! mau berbakul-bakul Nadia habiskan.. peberet kottt.. Rabu lepas g Tunas Manja Bukit Pelindung.. kononnya Nadia nak beli barang untuk masak breakfast nak bawak ke opis.. last-last lain yang jadi.. heheheh..

Roti wholemeal +  hazelnut chocolate spread Gardenia
Masa nak amik roti.. Nadia ternampak Hazelnut Spread by Gardenia.. oooohhhh...!! terus fall in love dengan hazelnut spread ni.. selalu Nadia akan beli Nutella Spread.  tapi tengok hazelnut ni.. terus hati tangkap lelehhh.. air liur pun meleleh sama... ^_^ ..

hazelnut chocolate spread Gardenia
 hazelnut chocolate spread Gardenia
Nadia bawak hazelnut spread ni ke opis.. anytime lapar..sapu je.. Nadia jenis cepat lapar dan tak boleh biaq kan perut kosong.. cepat je gastrik menyerang.. memang berhari kalau nak lega T_T kekadang sampai lima-enam kali pi klinik pun tak lega jugak.

Best hazelnut spread ni.. tak terlalu kering.. cair pekat camtu.. best.. sapu satu sudu kecik.. penuh sekeping roti. Nadia suka makan roti wholemeal.. memang best digandingkan dengan hazelnut spread Gardenia ni.. Nadia rasa hazelnut spread ni.. baru lagi kat pasaran.. 

so..korang wajib mencuba.. cepattt.. full rekemen dari Nadia.. 100% tiptop.. pasni kurang laaa Nutella.. konfirm cari Hazelnut Spread by Gardenia lagi...harga pun not bad.. hanya RM8.90 je... murah lagi kan...

Kandungan hazelnut chocolate spread Gardenia
Kandungan hazelnut spread Gardenia
 *****************************************
Lovelifesomebody"hambaAllah"
Nadia Reza ♥♥
Post a Comment