♥ ♥ Tabung Vacation ♥ ♥



Tuesday, January 24, 2017

Welcome back Nadia 2017..

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 
"Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang” 
 Assalamualaikum, Hiii.. ^_^

Ya Allah... lamanya nadia menyepi dalam dunia blogging.. Hehehe.. ni bukan comeback tau.. tapi in Sha Allah kali ni cuba nak konsisten dalam dunia blogging. Banyak benda yang nadia nak kongsikan... 

Masih sempat lagi nak wish "Selamat Tahun Baru 2017" buat semua kengkawan blogger Nadia. 2016 tinggal banyak kenangan buat nadia.. yang sememangnya mencabar dan 2017 makin mencabar dengan ketentuan Ilahi.. Semoga hati Nadia makin sado nak mengharung 2017 dan hari-hari yang bakal mendatang. 

Azam 2017..? Nadia tak senaraikan azam 2017.. cuma nadia berharap 2017 buatkan nadia makin murah rezeki dan tercapai azam-azam yang tak tercapai lagi 2016 dan tahun-tahun sebelumnya... So, 2017 memang nadia tak berangan pun nak tambah azam..  Misi lengkapkan azam list 2016 dan sebelum-sebelum.. pastu baru boleh pikiaq nak tambah azam baru... (^_^)

Semoga 2017 bagi cahaya kebahagian buat Nadia dan kesayangan-kesayangan Nadia. Doakan nadia yep semua.. Sayang you olls ketat-ketat dan terima kasih buat kengkawan maya yang tak pernah jemu jenguk nadia kat blog yang berhabuk ni..

Related image
Sumber : Google jer (^_*)

2017.. tahun yang mencabar.. moga hati nadia makin sado... Semoga Allah bagi nadia rezeki kesabara, ketabahan, kekuatan supaya nadia tak mudah mengalah dalam mengharung hari-hari mencabar. (T_T)

Hanya Insan biasa yang Lemah..!! Love u olls.. (^_*)

**********************************************
LoveSomebodyHambaAllah 

©©DyaNadiaReza©©

Post a Comment