♥ ♥ Tabung Vacation ♥ ♥



Friday, September 26, 2014

The Beauty Queen Of F4 - Return

Assalamualakum..

Bahagianya terasa.. diri terasa melambung-lambung terbang di awangan.. Mengimbau saat-saat kembali ke zaman persekolahan.. Ish.. rindu la kenkawan sebilik sekatil.. hahaha.. jangan salah faham tau.. ni la ayat seoarng student asrama. Saat persekolah, saat paling best. Rindu giler kat kenkawan. 

The Beauty Queen Of F4

Selepas hampir 10 tahun.. baru laa dapat jumpa korang balik.. walaupun hanya berhubung melalui fon, tapi aura korang tetap sama macam 10tahun yang lepas. Majoriti semua kawan2 Nadia ni dah pun berumah tangga.. kecuali empunya tuan tanah (Nadia), Ju-are, Yna dan E-bai. Kami berempat je belum tau.. The Beauty Queen Of F4.. tapi bukan untuk Nadia, Ju-Are, Yna & E-bai.. heheeh..we all still princess tau..

PRE RE_UNION just on WhatsApp group… kitorang dah pre re-union tau.. tapi hanya dalam group WhatsApp je dulu.. face to face dalam perancangan. Harap 2015 bakal mengimbau saat kami bersama dulu. 2004/2005 F4 dalam kenangan dan kami merancang untuk buat re-union face to face. Rindu nak bergelak ketawa macam dulu2. Makan semeja, tidur berkongsi bantal dan tilam.. Aish.. kalau la boleh putarkan masa nak je rewind saat2 "berhostel" dengan budak2 notti ni.. hehehe.. jangan marah tau kenkawan..

Aish...tak tau nak gambarkan perasaan ketika ni.. seronok pun ada.. sampaikan opis mate cakap ai sibuk mesej dengan pakwe sedangkan ai (Nadia) tengak gelak suka baca kerenah kengkawan dalam group comel ni.. Kalau jumpa mau tak tido malam di buatnya.


tak larat nak taip dah.. penat sama meh-edit belog tempahan.. nanti ai cerita pepanjang lagi tau gelagat kengkawan ai dalam group ni..

daaaaaaa.....jumpa next entry.

Post a Comment