♥ ♥ Tabung Vacation ♥ ♥



Thursday, December 11, 2014

Simple Besday Celebration

Assalamualaikum & Salam Sayang 

Ahaks. ^_^ Simple Besday Celebration untuk kakak hangkat daku yang chumel ni.. Daku sendiri pun tak planning awal-awal..disebabkan ada halangan tak dapat nak dielakkan dan demi menghormati keadaan sekarang. So, ini je la yang sempat.Only both of us. Simple Besday Celebration..





Ber-nando’s seketika.. hehe.. jenjarang la makan kat sini.. so, ni kira second time daku makan kat sini.. Makanan Ala-ala mexico dalam suasana simple jea. Daku sendiri pun tak siap mana. Ala Kadar jek.. dengan muka yang agak kepucatan.. heheh ^_*






Hepi Besday kakak Lilyza. Daku sayang kakak.. walaupun kakak bukan hakak kandung daku.. daku tetap sayang. Yelah dakukan anak sulung, mana pernah merasa kasih sayang sorang kakak. Tunggu next year, kalau ada rezeki lagi.. kita celebrate lagi.

Balik je keje, terus panjang kaki melangkah ke East Coast Mall (ECM) ni terjah Nando’s. Kek yang comel ni pun daku tunjuk dekat Starbucks je. Tak sempat nak buat special order tahun ni. Takde kek yang comel-comel.. maaf yea kakak.. hehehe.. Daku pun ber- ala kadar bersiap.. Comot je kan.. hahaha..

Anyway.. hepi besday kakak.. Nadia doakan kakak makin murah rezeki dan bahagia dia samping orang tersayang.. Hehehe.. Besday yang ke berapa..? Rahsia.. jeng-jeng.. 
tak tau dah nak cerita apa.. Jumpa next entry, insya-Allah..

Till then we meet again. insya-Allah..

Love u ollss..©©©
Post a Comment