♥ ♥ Tabung Vacation ♥ ♥

Thursday, November 12, 2015

Pestime Dalam Hidup...!!

Assalamualaikum, Hiii.. ^_^

Waaa.. tengok tajuk entry macam menarik je kan bunyi.. padahal novel je pun.. hakhak.. (*_^)
Mau Nadia tak kata pestime.. cari online pun habis, takde stock. Aish.. tu la pestime dalam hidup Nadia, beli novel kehabisan stock. Penangan drama "kau, aku, kita" habis novel semua kat pasaran.

Satu bandar Kuantan Nadia jelajah semalam.. tapi tak jugak jumpa.. keletihan punya pasal, malam tadi.. Malas nak on Lappy mencari online novel. So, pepagi datang opis terus terjah website FAJARPAKEER nak beli online novel "kau aku kita" ni.. Punya excited isi form bagai.. tup-tup nak buat pembayaran.. NOT IN STOCK .. perghhhh.. memang frust sesangatttt........!!!


Bila la boleh dapat ntah.. kalau ada yang tau kat mana boleh dapatkan novel.. cepat-cepat info Nadia.. Nadia nak sangat novel.. sebab terjatuh cinta dengan drama "Kau aku Kita"


Tunggu Nadia draft new entry yea..!! Love u olls.. (^_*)

**********************************************
LoveSomebodyHambaAllah 
©©DyaNadiaReza©©
Post a Comment