♥ ♥ Tabung Vacation ♥ ♥

Thursday, April 14, 2016

Mini Segmen by Syaidah Seha (^_*)

Assalamualaikum, Hiii.. ^_^

1st segmen yang Nadia join 2016 ni.. jom korang sama-sama join mini segmen by Syaidah Seha. Nadia suka jenjalan blog Syaidah. Warna blog ala-ala pastel tu memeang menarik minat Nadia.

Nadia memang suka warna yang agak-agak pastel soft.. yang bestnya blog Syaidah pun tak terlalu crowded dengan widget-widget. Senang je loading belog walaupun tenet slow cheba chebi.. (^_^)

jemput join.. mana tau rezeki..
Syarat nak join pun simple. Mudah bak ABC orang kata. Ni antara syarat join mini segmen by Syaidah. 

Syarat penyertaan:

1. Buat entry bertajuk "Mini Segmen by Syaidah Seha" dan backlink ke entry ni.
2. Follow blog Syaidah Seha
3. Tinggalkan link entry di ruangan komen ini.



Hadiah :
Topup RM10 (2 pemenang)
Bloglist (5 blog)
Blog Review (5 blog)


Segmen bermula pada hari ini 6 April 2016 hingga 6 Mei 2016.


Selamat berjaya :)


Hanya Insan biasa yang Lemah..!! Love u olls.. (^_*)

**********************************************
LoveSomebodyHambaAllah 
©©DyaNadiaReza©©

Post a Comment