♥ ♥ Tabung Vacation ♥ ♥



Monday, October 19, 2015

Ahli famili baru...!!


Assalamualaikum, Hiii.. ^_^

Alhamdulillah.. bertambah lagi ahli keluarga Nadia.. Selamat pengantin baru buat makngah & suami barunya PakNgah Lan serta sepupu Nadia, Ayu & suami, Hazlan. MakNgah dan Ayu join venture bernikah sekaligus, lepas tu just buat kenduri doa selamat dan tahlil buat arwah tok tersayang..arwah Che Piah bt Ibrahim.

diari dyanadia
Ayu & Suami

diari dyanadia
Sepanjang Majlis Akad Nikah

diari dyanadia

diari dyanadia

diari dyanadia

diari dyanadia

diari dyanadia

diari dyanadia

diari dyanadia

diari dyanadia

diari dyanadia

diari dyanadia

diari dyanadia


diari dyanadia
Makngah & suami
diari dyanadia
MakNgah & anak2 disamping suami tercinta
Kenduri takperlu nak meriah sangat nak vogue bagai.. just buat apa yang wajib dan kenduri kecil-kecilan untuk hebahkan pernikahan untuk elakkan fitnah.. ^_^ Kalau Nadia pun Nadia nak macam ni jugak.. Mak kata masa kenduri ni meriah jugak.. semua sedara mara saling bantu dan paling best bila ada mak-mak sedara dan ayah sedara yang secara relahati dan seikhlas hati menambah juadah lagi.. Tapi sayang... T_T Nadia takdapat balik masa kenduri tu..

diari dyanadia
Kenduri Simple

diari dyanadia

Selamat Pengantin Baru buat makngah dan ayu.. semoga kekal ke anak cucu until jannah.. aaminn...

*******************************************************************
LovesomebodyHambaAllah
©©Nadia Reza©©
Post a Comment