♥ ♥ Tabung Vacation ♥ ♥

Sunday, October 11, 2015

segmen : saya sayang blog saya

Assalamualaikum, Hiii.. ^_^

Mood 2-3 hari ni nak join Give away dan segmen jea.. So, jom kita join selagi mampu.. klik link kat bawah ni tau untuk join.. 


hari ni macam terpanggil nak buat segmen... segmen kali ni ayu buat simple maca biasa... hehehe..

jom kita baca syarat2nya...

1. macam biasa mana yg belum jadi follower ayu ...sudi2kan la jadi follower ayu yer...takde paksaan..
2. kalau nak like pages ayu pun di alu2kan..
3. buat tajuk " segmen: saya sayang blog saya "
4. macam biasa... letakkan banner diatas yer...simple je..hehee..nanti backlink kan ke entry ni yer..
5. dah siap...boleh hantar...hehehe....letakkan link entry kawan2 kat ruangan komen dibawah yer...

hehehe...simple je kan.....ayu buka segmen ni sebulan hingga 31/10/2015....hehehe....jam 10 malam
***************************************************************
LovesomebodyHambaAllah
©©Nadia Reza©©
Post a Comment