♥ ♥ Tabung Vacation ♥ ♥

Monday, June 29, 2015

Rindu Rumah Maya.. (^_*)

Assalamualaikum…

Waaaaa… rindunya nak ber-story dalam belog ni.. lamanya rasa tak meng-hupdate blog.. mau belog dah bersawang, banyak dah spider kat blog.. heheheh.. merapu je Nadia petang-petang ni. Hehehe..

Terasa lama sangat belog tak hupdate.. sesunguhnya masa terlalu jeles kat Nadia. Hehehe.. masa je tau yang jeles, bukan orang lain. Petang-petang macam ni takde la nak cerita sangat. Tapi hati ni haa.. sibuk nak berbunga-bunga kat belog ni.. Hati Nadia berbunga kot.. hehehe.. Hanya Allah yang tau jawapan itu.

Korang, pernah tak korang terfikir tentang jodoh korang..? Kalau ada yang risau, better cepat-cepat sujud kat Allah.. insya-Allah mesti korang akan rasa tenang. Maca tu jugak la Nadia rasa lately ni. Siapa la yang tak tergugat bila tengok kengkawan sebaya semua dah berumah tangga dan ada anak. Hanya Allah je yang tau macam mana rasa hati ni.. Nak je cari suami saat ni… hahaha.. tapi apa kan daya daku hanya manusia biasa. Sebaik2 perancangan, perancangan Allah adalah yang terbaik. So, redha dan tawakal pasti ketemu Mr.Istikharah daku nanti. So bebanyak la bangun solat tengah malam ye untuk sesiapa yang rasa macam Nadia rasa ni.


Jodoh.. semua ketentuan Allah. Sabar menanti tau.. bukan untuk korang jea, tapi untuk Nadia jugak… semoga satu hari nanti kita akan jumpa “Imam” untuk masjid bakal kita bina. Amin…

Post a Comment