♥ ♥ Tabung Vacation ♥ ♥

Saturday, July 04, 2015

Flawless Raya Nanti....!!

Assalamualaikum..

Salam sayang semua.. Hehehe... dah 17Ramadhan.. Alhamdulillah.. masih berkesempatan berpuasa sehingga hari ni.. syukur jugak ada rezeki dan peluang merasai nikmat hidup di muka bumi Allah ni..

Korang.. dah shopim raya belum..?? mesti dua minggu terakhir ni korang semua tengah sibuk shopim kan.. kalau pergi mall atau bazar-bazar dan gedung pakaian mesti full,crowded dengan orangkan..?

Hehehe.. Nadia sendiri pun belum shopim habis lagi. Siapkan muka dulu dari baju-baju raya.. hehehe.. gara-gara nak nampak flawless macam artis korea.. Nadia tengah cuba Gentle Action Makeup Remover Shaklee ni. Best tau.. muka jadi halus, gebuss macam tu. Agak besar jugak la.. berbaloi RM82++ macam tu je.. memang konfirm tahan lama punya. Rasa-rasa 5-6bulan punya penggunaan ni.
Kalau korang nak mencuba jugak.. korang boleh survey kat blog bangundaritidoq.blogspot.com yang pasti harga memang mampu milik je Nadia boleh kasi. Nanti Nadia story k..

Love from somebody girlz..
Nadia (^_*)

Post a Comment