♥ ♥ Tabung Vacation ♥ ♥

Friday, July 03, 2015

Move On_15 Ramadhan (^_*) Salam Nuzul Al-Quran

Assalamualaikum.. Salam syang semua... rindu la nak menaip.. semalam Nadia tak sempat nak lansung nak bercinta sekejap dengan "husband" alam maya ni. hehehe.. saja merapu memalam buta ni.. hehehe.. bak kata orang pantai timur, KOYA.. Nadia pun tak faham sebenarnya maksud koya tu.. cuma yang Nadia faham.. koya ni macam berangan, diawang-awangan.

Takde menda sangat nak story.. cuma Nadia nak share.. yang semalam Nadia dah berpindah ofis. Penat sangat terasa.. dalam bulan-bulan Ramadhan ni.. terpaksa berangkut barang-barang bagai. Tak best mana pun kalau dipaksa berpindah dalam bulan puasa macam ni. Penat, letih semua bercantum menjadi satu.. kalau dah pindah opis depan ni.. payah la nak memain sikit. Komitmen nak buat keje betul-betul lebih kuat dari media sosial. Yelah, dekat dengan big boss.. hehe.. opis lama best.. jauh dari bos. extra kebebasan sikit.

So.. lepas no boleh update blog dengan guna smartphone Nadia Lenovo S930 yang comel ni dan boleh la korang download apps blogger yang ada dalam Google Play. Tapi kalau nak best real macam update guna PC, taip entry dalam email then emelkan entry korang direct ke blog. Entry yang korang emel tu akan direct masuk dalam draft. Kalau nak setting gambar, korang boleh la edit semula. Nanti Nadia tunjuk yea cara nak setting semua ni.
Mata pun dah macam kena gam.. tak berapa nak celik dah.. jumpa next time yea.. Salam Ramadhan semua dan salam Nuzul Al-Quran.. (^_*) happy weekend.. Shopim raya jangan boros tau... MmMmuahhh.. sayang semua..

Love Life Somebody Girlz,
Nadia..
Post a Comment