♥ ♥ Tabung Vacation ♥ ♥

Saturday, August 15, 2015

Al Kisah Raya tak Jadi..

Assalamualaikum u olls..

Cerita weekend.. huhu.. tapi baru harini Nadia sempat nak hupdate.. Raya kan sebulan.. al-kisahnya.. weekend lepas.. kononnya nak g beraya rumah besan-besan abah Kuantan Nadia.. Huntung abah Kuantan sebab besan-besan dari satu kampong yang sama.. So, kalau korang nak mak ayah senang.. cari orang dekat-dekat eh.. hehehe..

huhu… bila sampai je rumah besan-besan abah, kebetulan diorang takde kat rumah.. Disebabkan penat bagi salam, takde menjawabnya.. mula la Nadia sibuk nak ber-selfie.. Bosan menunggu orang punya pasal.. selfie banyak-banyak.. heheh.. kita bukan lawa pun.. just suka selphie macam orang-orang sekarang.. Raya tak merasa kuih raya pun.. makan angin je lebih.. hhehehe..

hhehehe..daku yang semakin chubby ^_^
kali ni.. berjubah moden la kita.. Nadia terasa selesa sangat bila wearing Jubah.. terasa kelonggaran pada tubuh dan takde la mennunjuk sangat badan ku yang makin chubby tu.. hehehe.. dan paling Nadia suka bila imej ala-ala wanita muslimah.. ^_^ Alhamdulillah..semoga dapat kekalkan imej macam ni selamanya.. Aaminn... Jubah dress moden ni Nadia beli dari Claseekha. boleh jenjalan IG Claseekha ni.. tengok banyak laagi jubah dress yang cantik-cantik.. Nadia akan grab lagi.. In sha Allah.
tetap tersenyum walaupun hati T_T
kakak kesayangann hati hamba ^_^
 Kakak Nadia ni bukan jenis yang suka pakai jubah @ dress. Masa jenjalan kat Mood Republic Kuantan 30-31 Mei 2015 yang lepas.. dia terjatuh cinta dengan jubah dress cotton English dari JJangoks ni.. Nadia pun suka.. tapi kehabisan size.. huhu.. T_T .. In Sha Allah, next Nadia pulak hehehe.. Instant Shawl tu dari Cloverush. Instant Shawl warna Horizontal Blue + Jubah Dress English Cotton baby blue with small flower pink.. memang konbinasi yang comel untuk kakak Nadia yang kecik molek nii..

kakak dan abah "Kuantan" ^_^
kalau dah senyum. ^_^
kalau u olls tertanya-tanya tentang tudung yang Nadia dan kakak pakai ni.. meh sini Nadia cerita.. Kitorang grab tudung ni dari Cloverush . Nadia suka pakai Instant Shawl.. tapi disebabkan muka Nadia chubby.. Nadia kena la cari Instant Shawl yang ada awning dan bila pakai.. konfirm takkan melekat kat muka. Kakak Nadia lagi la.. sememangnya payah nak pakai shawl sebab takut muka tak sesuai dan tak pandai nak pakai shawl.. tapi bila dah jumpa Hannah Instant Shawl Cloverush ni... suka pulak dia pakai.. dan ni la kali pertama dia pakai shawl.. yang paling penting... comel jea bila pakai Hannah Instant Shawl ni.. Koarng boleh ler jenjalan kat website Cloverush dan Instagram Cloverush. Confirm memang puas hati.

kakak peace yoooo.. No wang ^_*
nak jadi model tak kesampaian T_T
uhuhu… penat raya punya pasal.. hahahha..penat la sangat... sebenarnya frust sebab g raya takde orang, so Nadia ajak kakak Nadia, Kak Lieza Mustafa beraya kat dalam mall Kuantan Parade. Penat pusing Kuantan Parade, Nadia beli sebotol perfumes yang tak berapa nak mahal tapi yang penting wangi tueee..... Kalau tak wangi takdenya nak beli eh.. Perfume dari Silky Girl.. Nadia suka sangat bau perfume ni.. bau dia memang tahan sampai ke malam.. dan paling penting.. perfume ni dalam golongan perfume budget dan mampu milik. Nadia takde la suka pakai wangian yang terlalu kuat bau sampai dapat menarik orang untuk dekat dengan kita. Ala kadar sudah..

 

ni laaa.. kisah raya tak jadi Nadia.. Apa-apa pun Nadia nak buat wish dulu sempena last syawal.. Selamat hari raya to all bloggers and readers my blogger. Semoga hari terakhir dalam syawal ni dapat beri 1001 makna untuk korang dan orang tersayang... Entry Nadia belum habis lagi tau.. nanti kita sambung lagi okeh..!


 *****************************************
Lovelifesomebody"hambaAllah"
Nadia Reza ♥♥

Post a Comment