♥ ♥ Tabung Vacation ♥ ♥

Tuesday, August 25, 2015

Throw Back Weekend : Wayang Pixel

Assalamualaikum u olls...

Ouchhh.. weekend yang awesome.. hmmm J Suka sangat.. sebab weekend yang bermakna sangat kali ni.. tapi Nadia taknak la cerita kenapa awesome sangat weekend kali ni… tunggu next entry tauu.. ♥ So, Nadia just nak share 2 movie yang Nadia buat Nadia terasa gila nak menonton filem-filem ni walaupun agak keanak-anakan.. yang penting ia mampu buat Nadia tersenyum..
 

Seminggu sebelum tarikh penting dalam hidup Nadia.. Filem PIXEL jadi pilihan.. Best.. Nadia bagi 5 bintang.. kelakar.. back to the past.. game zaman kanak-kanak dulu.. hehehe.. PACMAN dan DONKEY KONG..


PACMAN
DONKEY KONG
DONKEY KONG
 Memang best kot game-game ni.. so.. berbalik pada satori Nadia.. Weekend yang lepas Nadia luangkan masa dengan kakak kesayangan Nadia untuk menonton wayang Filem PIXEL ni.. best.. filem ni berdasarkan game Pacman dan Donkey Kong.. 


taktau nak cerita synopsis cerita ni camna, Cuma boleh bagi TMO Video PIXEL film ni jea.. kalau korang belum tengok.. boleh lagi ni tengok kat pawagam berdekatan okeh.. tak rugi punya..


punya..Masih sempat lagi korang nak menonton filem ni.. kalau taksuka tengok wayang, koang boleh laa... tunggu DVD keluar eh..  J

*****************************************
Lovelifesomebody"hambaAllah"
Nadia Reza ♥♥
Post a Comment