♥ ♥ Tabung Vacation ♥ ♥



Tuesday, August 04, 2015

Hati ini, diduga lagi..

Assalamualaikum Reader ♥♥

Yuhuuuu... salam 19syawal. Aish.. dah masuk ari ke 19, baru berkesempatan nak wish ucapan raya.. Anyway.. masih sempat lagi ni.. Nadia nak ucapkan Selamat Hari Raya maaf zahir batin kepada semua reader blog Nadia. Thanks u olls rajin datang blog Nadia.

hehehe.. ramai tak korang dapat jemputan open house.. Nadia pun belum sempat nak buat open house. Balik je dari cuti panjang.. ters diduga keje yang menimpun.. tak cukup riang otak nak berfikir masalah kat tempat keje.. sekali lagi Nadia diduga dengan hati yang merindui.. berkocak bagai.. menanti masa untuk hancur berderai je ni.. 

Huhu.. apakah disebalik tersirat dalam hati ni..?? Hanya Allah je yang tahu.. tak perlu Nadia sharekan kat sini.. takut terbuka aib sendiri.. mungkin dengan cara Nadia mencoret apa yang Nadia rasa ni dapat buat Nadia terasa sedikit ketenangan.

So.. buat masa ni.. otak Nadia terlalu penat sangat nak berfikir lagi. Hanya mampu berserah..

Lovelifesomebody"hambaAllah"
Nadia Reza ♥♥
Post a Comment