♥ ♥ Tabung Vacation ♥ ♥

Friday, August 07, 2015

Sesuatu Yang Berlaku Pasti Ada Hikmah di Sebaliknya..

Assalamualaikum Readers ©©

How’s your day..? mesti korang happy dan enjoy dengan life masing-masingkan.. dan mesti ada yang dalam keadaan bersedih.. Huhu.. tapi Nadia rasa, Nadia ni ada dalam keadaan yang stress.. stress yang teramat kot.. tapi takpe.. Nadia cuba set dalam mind.. "SESUATU YANG BERLAKU PASTI ADA HIKMAH DI SEBALIK NYA"... kena sentiasa ingat ayat ni supaya diri Nadia tak terpesong jauh dari landasan hidup.

Nadia paling stress dengan keje sekarang ni.. out of job.. keje yang bukan keje Nadia pun terpaksa Nadia buat sekarang.. T_T memang tahap gaban punya stress. rasa macam takde life dah, otak ligat fikir keje je.. tido pun tak berapa lena dah memikirkan nasib di tempat keje.. huhu..really miss saat-saat dengan member sekerja..

Kalau korang stress, apa yang korang buat..? Jom kita share sama-sama.. mana tau lepas ni Nadia dapat tangani stress Nadia dengan berlandaskan 100% ke jalan Allah. Kekadang Nadia stress Nadia cepat-cepat amik vitamin B-Complex Shaklee untuk naikkan balik mood Nadia sebelum menyelam kelaut dalam.. T_T


Semoga stress yang Nadia alami takkan muncul dalam setiap hari-hari mendatang.. Bersabarlah duhai hati.. semoga hati makin tabah dan cekal menghadapi hari-hari Nadia.. Semoga stress ni mampu mengajar Nadia untuk jadi lebih matang.

*****************************************
Lovelifesomebody"hambaAllah"
Nadia Reza ♥♥
Post a Comment